Over Kopu

Kopu.nl is is al jaren een grote online verkoper van tuinkussen en parasols. Al sinds 2009 zijn we actief in het online verkopen en hebben sinds 2013 collecties zelf samengesteld op basis van onze ervaring en klantinformatie. We kopen direct in bij fabrieken en groothandels en kunnen daardoor aanbieden voor een scherpe prijs.

 

Welke producten levert Kopu.nl?

In de winterperiode kunt u voor kerstartikelen bij ons terecht zoals hoogwaardige en mooie kunstkerstbomen en kunststof en glazen kerstballen.

In de zomer zijn we leverancier van tuinartikelen. Voor de tuin leveren we een breed assortiment hoogwaardige tuinkussens, schaduwdoeken, parasols en parasol toebehoren.

Gedurende het gehele jaar verkopen we een assortiment van hoogwaardig kunstplanten en kunstbloemen.

 

Waarom bestelt u bij ons

  • Wij leveren uit eigen voorraad
  • Gratis verzending 
  • Goede productinformatie en beeldmateriaal, zodat u weet wat u koopt
  • Retour zonder zeuren:U heeft 30 dagen retourtermijn
  • Omdat wij bestellen bij de bron, zijn al onze artikelen scherp geprijsd!
  • Via de e-mail of telefoon staan wij voor u klaar om uw vragen te beantwoorden.

 

Onze filosofie

Zorg dat je de producten zelf in handen gehad hebt zodat het duidelijk is wat de voordelen en nadelen zijn. En misschien nog wel belangrijker, geef de klanten de zorg en contactmogelijkheden die je zelf ook wilt hebben als je iets online besteld. En het kan altijd gebeuren; er gaat iets mis.  Dat kan zijn bij levering, of er kan iets kapot gaan als je het in gebruik hebt, maar dan proberen we er samen goed uit te komen. Dat is waar we voor staan.