Verzending & Retourneren

De levertermijn wordt vermeldt bij de artikelen. Op werkdagen versturen we het doorgaans dezelfde dag. Hieronder de verschillende opties:

Levertijd voor 21:00 uur: Dan is het volgende dag in huis. Na 21:00 uur is dat een dag later. In het weekend wordt niet verzonden, dus dan geldt de eerstvolgende werkdag als verzend datum.

Levertermijn 1-2 dagen: De levering duurt 1-2 dagen na bestelling.  In het weekend wordt niet verzonden, dus dan geldt de eerstvolgende werkdag als verzend datum.

Levertermijn 2-3 dagen: De levering duurt 2-3 dagen na bestelling. In het weekend wordt niet verzonden, dus dan geldt de eerstvolgende werkdag als verzend datum.

 

 

Retourneren

Retourneren is natuurlijk gewoon mogelijk. Is het product toch niet zoals u had verwacht, of is er onverhoopt iets mis met het product? Dan kunt u uiteraard uw aanschaf volgens de geldende richtlijnen retour sturen. 

Is er iets functioneel verkeerd met het product?

Als er iets mis is met het product hebben we graag vooraf contact, zodat we met u kunnen kijken hoe we het snelste de levering alsnog in orde kunnen maken. 

Wat kan niet retour?

  • Producten die beschadigd zijn door gebruik.
  • Producten die niet gebruikt zijn waarvoor ze niet bedoeld zijn. 
  • Producten die gemonteerd zijn geweest, waarbij vooraf niet duidelijk was dat het product of onderdelen niet in orde waren.

 

Wat zijn de retourkosten?

  • Retourkosten zijn voor u als klant niet van toepassing indien u gebruik maakt van ons voorgestelde en aangeleverde pakketlabels. Indien u besluit gebruik te maken van een andere vervoerder dan staat u dit vrij maar worden de kosten niet vergoed

Wil je iets retour melden, ga naar onze retourpagina.

 

Waardevermindering

Voor de eventuele waardevermindering die ontstaat omdat u het artikel op een andere manier hebt gebruikt dan u in een winkel zou doen, mogen we kosten in rekening brengen.

 

Herroepingsrecht

U heeft het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop u of een door u aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het goed fysiek in bezit krijgt. Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet u ons via een ondubbelzinnige verklaring (bijvoorbeeld schriftelijk, per post, fax of e-mail) op de hoogte stellen de overeenkomst te herroepen. U kunt hiervoor gebruikmaken van het modelformulier voor herroeping, maar bent hiertoe niet verplicht, het mag ook gewoon via onze email. Om de herroepingstermijn na te leven volstaat het om uw mededeling betreffende uw uitoefening van het herroepingsrecht te verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken.

U vindt het modelformulier voor herroeping hier: https://4goodz.nl/manuals/22-08-19%20Modelformulier%20herroepingsrecht%20%20Kopu.pdf <hyperlink maken>

 

Gevolgen van de herroeping

Als u de overeenkomst herroept, ontvangt u alle betalingen die u tot op dat moment heeft gedaan, inclusief leveringskosten (met uitzondering van eventuele extra kosten ten gevolge van uw keuze voor een andere wijze van levering dan de door ons geboden goedkoopste standaard levering) onverwijld en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van uw beslissing de overeenkomst te herroepen, van ons terug. Indien u slechts een deel van uw bestelling retour stuurt dan worden de kosten voor levering niet teruggestort. Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee u de oorspronkelijke transactie heeft verricht, tenzij u uitdrukkelijk anderszins heeft ingestemd; in ieder geval zullen u voor zulke terugbetaling geen kosten in rekening worden gebracht. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of u heeft aangetoond dat u de goederen heeft teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt. U dient de goederen onverwijld, doch in ieder geval niet later dan 14 dagen na de dag waarop u het besluit de overeenkomst te herroepen aan ons heeft medegedeeld, aan ons terug te zenden of te overhandigen. U bent op tijd als u de goederen terugstuurt voordat de termijn van 14 dagen is verstreken. De directe kosten van het terugzenden van de goederen komen voor uw rekening. U bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen.

 

 Wanneer ontvang ik mijn geld terug?

Heb je de order geannuleerd of geretourneerd? Je ontvang eerst van ons een bevestiging per e-mail zodra de order geannuleerd is. Als je iets retour gezonden hebt, en het is bij ons in het magazijn aangekomen dan wordt het artikel gecontroleerd of het voldoet aan de retour richtlijnen. Vervolgen ontvang je hiervan een bericht per email. Vervolgens zullen wij het bedrag binnen het wettelijke termijn van 10 dagen terugstorten. Dit geldt voor alle betaalmethodes.